Cetelem Online Áruhitel
Testo Smart Probes - hűtéstechnikai szett (okostelefonról működtethető)

Testo Smart Probes - hűtéstechnikai szett (okostelefonról működtethető)

CIKKSZÁM: WS00207
készletinformáció:
Nincs raktáron
Érdeklődjön az árról!
Ajánlatkérés
kérdése van a termékről?
Termékleírás

Termékleírás

Hűtésszerelők számára ideális szett. Tartalmaz minden munkájához szükséges műszert: két darab testo 115i csőhőmérséklet mérőt, és a két darab testo 549i nagynyomású mérőműszert, mindezt egy kompakt, könnyen szállítható táskába csomagolva.
 

Miért jó a hűtéstechnikai szettel dolgozni?

Először is, a hűtő-, és légkondicionáló rendszerek, valamint hőszivattyúk karbantartására és javítására alkalmas, applikációról vezérelt mérőműszerek, Bluetooth segítségével csatlakoztathatók az okos készülékéhez, mely csatlakozás így jóval gyorsabb és egyszerűbb.
Sőt, a vezeték nélküli kapcsolatnak másik nagy előnye, hogy az egymástól elszórtan elhelyezkedő mérési pontok esetén is könnyen végezhető mérés.
A mérőműszerek használata is rendkívül egyszerű! A testo 115i, és a testo 549i, nyomás és csőhőmérséklet érzékelő is egyszerűen és gyorsan csatlakoztatható a mérési pontokra.

A szett másik hasznos tulajdonsága, hogy velük a tömlő használata sem szükséges, így a mérés során nagyon alacsony a hűtőközeg veszteség.

A testo Smart Case táska pedig praktikus védelmet és könnyű szállíthatóságot biztosít az érzékelők számára, így műszerei mindig biztonságban és a keze ügyében lesznek.

testo Smart Probes App - egy applikáció, amivel játék a munka

Íme néhány előny, amivel időt takaríthat meg és munkája hatékonyságát is növelheti!
  • A praktikus applikáció segítségével, a mérések eredményei táblázatos és grafikonos formában is kényelmesen elemezhetők.
  • Az applikációba épített speciális mérési menüpontok olyan mérési alkalmazásokat tartalmaznak, mint amilyen például a légkondicionáló rendszerek elpárolgási és kondenzációs hőmérsékletének kiszámítása, vagy az előremenő és visszatérő csővezetékek hőmérsékletének mérése.
  • A mérési jegyzőkönyv e-mail, PDF vagy Excel fájlformátumban továbbítható.

 

Rendszerkövetelmények:
  • iOS 7.1 vagy Android 4.3 és frissebb verziói
  • Bluetooth 4.0 
További termékek