Cetelem Online Áruhitel
Testo 570 - Digitális szervizcsaptelep szett

Testo 570 - Digitális szervizcsaptelep szett

CIKKSZÁM: WS00212
készletinformáció:
Nincs raktáron
Érdeklődjön az árról!
Ajánlatkérés
kérdése van a termékről?
Termékleírás

Termékleírás

 • 40 féle műszerbe integrált hűtőközeg felismerése

 • Túlhevülés és utóhűtés valós idejű mérése

 • Mérési adatok rögzítése akár 999 órán át. Az adatok az EasyKool szoftver segítségével PC-n kiértékelhetők

 • A szett 2 db csipeszes csőhőmérséklet hőmérséklet érzékelőt, EasyKool PC-szoftvert, USB kábelt, hálózati adaptert és műszerbőröndöt tartalmaz.

A testo 570 digitális szervizcsaptelep szett egy 4-utas szelepblokkal rendelkező szervizcsaptelep, mely egyesíti az Ön eddigi szerszámainak és mérőműszereinek számos funkcióját. Méri, elemzi és dokumentálja pl. a nyomás, a hőmérséklet, áramfelvétel valamint a vákuum értékeket.

A testo 570 - Digitális négyutas szervizcsaptelep szett-2 használatával számos, olyan, a mindennapi munkában szükséges szerszámot és mérőműszer kiválthat, mely szükséges lehet a hűtéstechnikai berendezéseken és a hőszivattyúkon végzett méréskehez. A műszer méri, elemzi és dokumentálja az összes nyomás-, hőmérséklet-, áramfelvétel-, és vákuumértéket, végigkísérve egy-egy berendezést az üzembe helyezésétől, a szervizen és karbantartáson át, egészen a hibaelemzésig.

A legmodernebb technikának köszönhetően nincs szükség többé manuális számítások végzésére vagy a gőzléc tábla használatára!

 • Beépített memóriájában akár 999 órán át menti az áttekinthetően rendezett mérési értékeket.
 • Adatok valós idejű, grafikus megjelenítése. Az EasyKool szoftvernek köszönhetően, a mérési adatok utólagos követése egyszerű, a hibafeltérés pedig gyorsabb és biztosabb.
 • Mérési eredmények visszakeresése, jegyzőkönyv nyomtatása: a műszer memóriájából a mérési eredmények bármikor előhívhatók, és az opcionálisan rendelhető jegyzőkönyv nyomtató segítségével a helyszínen kinyomtathatók.
 • A műszer 40 féle integrált hűtőközeg felismerése alkalmas. Az EasyKool szoftver segítségével ez a lista személyre szabható, a szükségtelen közegek törölhetők, illetve az újonnan megjelenő közegek adati rámenthetők.
 • Mindkét hőmérséklet kompenzált nyomásérzékelő gyorsan és precízen mér, mind alacsony-, mind magas nyomás, és oldalnyomás értéket, valamint, a kiválasztott hűtőközeg karakterisztikája alapján kijelzi a kondenzációs és elpárolgási értékeket.
 • Három csatlakozó a külső hőmérséklet érzékelők számára: Az akár három csatlakoztatható hőmérsékletérzékelő használatával (külön rendelhetőek), akár párhuzamosan számíthatja ki a túlhevülés és az utóhűtés értéket, valamint a környezeti hőmérséklet értékét is (pl. hűtőtérben).
 • Beépített vákuummérés: megbízható mérési eredményeket ad a hűtőberendezések és a hőszivattyúk leürítése során, valamint kijelzi a víz párolgási hőmérsékletét is.
 • Automatikus hőszivattyú üzemmód, mely feleslegessé teszi a hűtőközeg tömlők cseréjét
 • További jellemzők: hőmérsékletkompenzált tömítettség ellenőrzés, és automatikus környezeti nyomás kompenzáció 
A testo 570 digitális négyutas szervizcsaptelep szett-2 készletben, két darab csipeszes hőmérséklet érzékelőt is szállítunk, melyek a felületi hőmérsékletet méréshez egyszerűen felcsíptethetők a mérendő csőszakaszra. Más jellegű mérésekhez, további csatlakoztatható érzékelők rendelhetőek, így például áramfelvétel mérésre, kompresszor oldali olajnyomás mérésre alkalmasak is.

A profi, robusztus és kézre álló digitális szervizcsaptelep a gyakorlatban

A testo 570 digitális szervizcsaptelep kiemelkedően jó használhatóságát, a négyutas szelepblokknak és a kémlelő üvegnek köszönheti.  A műszer kézre álló jellege, hűtéstechnikai berendezéseken és a hőszivattyúkon végzett karbantartási és szerviz munkálatokat jelentősen megkönnyíti.
Robusztus műszerháza magas fokú védelmet nyújt a mechanikus sérülések ellen. A műszer hátlapján egy akasztó szerkezet került kialakításra, mely a mérési folyamat során nagyban segíti az eszköz biztonságos rögzítését. A szervizcsaptelep nagyméretű, megvilágított kijelzővel rendelkezik, így rossz fényviszonyok között is jól láthatóak a mérési értékek. 
További termékek