Cetelem Online Áruhitel
Testo 570 - Digitális szervizcsaptelep

Testo 570 - Digitális szervizcsaptelep

CIKKSZÁM: WS00211
készletinformáció:
Nincs raktáron
Érdeklődjön az árról!
Ajánlatkérés
kérdése van a termékről?
Termékleírás

Termékleírás

 • 40 féle, műszerbe integrált hűtőközeg felismerése

 • Túlhevülés és utóhűtés valós idejű mérése

 • Mérési adatok rögzítése akár 999 órán át

 • A kiszerelés 1 db csipeszes csőhőmérséklet érzékelőt tartalmaz.

A számos mérési feladatra felvértezett testo 570 digitális szervizcsaptelep segítségével, hűtéstechnikai berendezéseken gyors és megbízható méréseket végezhet.

Nyomás-, hőmérséklet-, áram- és vákuum méréseket végezhet vele, valamint hőmérséklet kompenzált tömítettség elvégzésére is alkalmas a műszer. A felsoroltakon túl azonban még túlhevülés és utóhűtés valósidejű mérésére is képes. (2 db hőmérséklet érzékelő szükséges hozzá)

Ahhoz, hogy a hűtéstechnikai berendezések és a hőszivattyúk kifogástalanul és hatékonyan működhessenek, rendszerben ellenőrizni kell a nyomást, a hőmérsékletet, a túlhevülést, valamint az utóhűtés értékét. A testo 570 digitális négyutas szervizcsaptelep szett-1 a felsorolt paraméterek mérése és számítása mellett, alkalmas hőmérséklet kompenzált tömítettség nyomáspróba elvégzésére is. A vákuumolást követően, a műszer négyutas szelepblokkja révén, a csatlakozások megbontása nélkül tölthető fel a rendszer hűtőközeggel, melynek köszönhetően a szennyeződések rendszerbe jutásának rizikója csökken. A műszer automatikusan elvégzi valamennyi mérést és számítást, mely a precíz beállításhoz szükséges.


A digitális technikának köszönhetően, nincs szükség manuális számítások végzésére!

 •  Mért értékek rögzítése akár 999 órán át: mérési eredmények megbízható mentése a hűtéstechnikai berendezéseken és a hőszivattyúkon végzett hosszú idejű mérések esetén is.
 • Mérési adatok valós idejű kijelzése és grafikus megjelenítése: Mért adatok grafikus megjelenítése az "EasyKool" szoftvernek köszönhetően, nagy segítséget nyújt a hibaforrások feltárásában és a szükséges beavatkozások elvégzésében egy esetleges üzemzavar esetén.
 • Jegyzőkönyv megtekintése és kinyomtatása: a testo gyorsnyomtató segítségével (külön rendelhető), a mért adatok a helyszínen kinyomtathatók, a mérési jegyzőkönyveket pedig az "EasyKool" szoftverben tekintheti meg.
 • Minden használatos hűtőközegre alkalmas: 40 féle műszerbe integrált hűtőközeg felismerése, melyek a szoftver segítségével testre szabhatók és bármikor frissíthetők.
 •  Nyomásmérés automatikus hőmérséklet kompenzációval: az alacsony-, és magas- nyomás értékek mérése két hőmérséklet kompenzált nyomásszenzorral történik, melyek a hőmérséklet-változásokból eredő nyomás változásokat automatikusan kompenzálják.
 • Három csatlakozó a külső érzékelők számára: Az akár három csatlakoztatható hőmérsékletérzékelő használatával (külön rendelhetőek), akár párhuzamosan számíthatja ki a túlhevülés és az utóhűtés értéket, valamint a környezeti hőmérséklet értékét is (pl. hűtőtérben).
 • Beépített vákuummérés: elért vákuum érték, és vízpárolgási hőmérséklet mérés hűtőberendezések leürítésekor. A vákuumolást követően, a műszer négyutas szelepblokkja révén, a csatlakozások megbontása nélkül tölthető fel a rendszer hűtőközeggel, melynek köszönhetően a szennyeződések rendszerbe jutásának rizikója csökken.
 • Automatikus hőszivattyú üzemmód: Nincs szükség a hűtőközeg tömlők fordított csatlakoztatására.
 • További lehetőségek: a tömörségi nyomáspróba funkció, melynek segítségével megállapítható a rendszer szivárgásmentessége.

 

A testo 570 digitális négyutas szervizcsaptelep szett-1 készletben, egy darab csipeszes hőmérséklet érzékelőt is szállítunk, mely egyszerűen felcsíptethető a mérendő csőszakaszra. Érzékelő választékunkból további érzékelők is rendelhetők a hőmérséklet, az áram és az olajnyomás méréséhez.

A profi, robusztus és kézre álló digitális szervizcsaptelep a gyakorlatban

A testo 570 digitális szervizcsaptelep kiemelkedően jó használhatóságát a négyutas szelepblokk és a kémlelő üveg tovább növeli.  A műszer kézre álló formája jelentősen megkönnyíti a hűtéstechnikai berendezéseken és a hőszivattyúkon végzett karbantartási és szerviz munkálatokat.
Robusztus műszerháza magas fokú védelmet nyújt a mechanikus sérülések ellen. A műszer hátlapján egy akasztó szerkezet került kialakításra, mely a mérési folyamat során nagyban segíti az eszköz biztonságos rögzítését. A szervizcsaptelep nagyméretű, megvilágított kijelzővel rendelkezik, így rossz fényviszonyok között is jól láthatóak a mérési értékek.  
Javaslat: A túlhevülés-, és utóhűtés értékek valós idejű kijelzéséhez 2 db csőhőmérséklet érzékelő szükséges. Amennyiben az Ön mérési feladatai szükségessé teszik ezen értékek mérését, javasoljuk, hogy testo 570 szett-2 csomagot válassza! A testo 570 szett-2 készlet ugyanis már tartalmaz egy további csipeszes hőmérsékletérzékelőt is, valamint az „EasyKool" szoftvert, egy USB kábelt, és egy hálózati adaptert, valamint egy műszerbőröndöt.
További termékek