Cetelem Online Áruhitel
Testo 557 szett - Digitális szervizcsaptelep szett

Testo 557 szett - Digitális szervizcsaptelep szett

CIKKSZÁM: WS00210
készletinformáció:
Nincs raktáron
Érdeklődjön az árról!
Ajánlatkérés
kérdése van a termékről?
Termékleírás

Termékleírás

Hűtő és hőszivattyús rendszerek üzembe helyezése és karbantartása a feladata? Akkor a testo 557 hűtéstechnikai szervizcsaptelep a megfelelő választás!

A műszer tudása a testo 550 műszerével egyezik meg, azonban néhány plusz funkciója révén még rugalmasabban és még szélesebb körű mérési feladatra használható.

A műszerhez csatlakoztatható nagy pontosságú vákuum szenzor, valamint a 4-utas szelepblokk révén biztosítható a rendszer megfelelő nedvesség-, és szennyeződés mentesítése.

A technológiai újítás az Ön munkájának könnyítését szolgálja

A 4-utas szelepblokkal rendelkező testo 557 műszer kifejezetten, a hűtő és hőszivattyús rendszereken végzett munkára lett fejlesztve. Szerviz szakember? Bizonyosodjon meg róla Ön is, hogy a könnyen leolvasható mérési eredmények jóval könnyebbé teszik napi munkáját.
 • Gyors és pontos nyomásmérés alacsony és magas nyomás oldalon: 2 db hőmérséklet kompenzált nyomásszenzor a pontos mérésért. A műszer kiszámítja és a nyomás értékkel együtt megjeleníti a kondenzációs és elpárolgási hőmérsékletet.
 • Túlhevülés és utóhűtés valósidejű számítása: nincs szükség időigényes manuális számításokra, megszűnik a hibás számítás lehetősége.
 • Nagy pontosságú, csatlakoztatható Pirani vákuum érzékelő: vákuumoláshoz. A nagy pontosságú szenzor lehetővé teszi a szennyeződések és a nedvesség eltávolításához szükséges vákuum érték pontos ellenőrzését. A műszer az elért vákuum értékkel párhuzamosan a víz párolgási hőmérsékletét is kijelzi.
 • Két csipeszes hőmérséklet érzékelővel (alaptartozék): A szorító csipesz segítségével az érzékelők stabilan rögzíthetők a csőre, ezzel biztosítva, a stabil és pontos hőmérsékletmérést.
 • Hőszivattyúk vizsgálata soránincs szükség többé a csatlakozó tömlők fordított csatlakoztatására: ...hiszen a műszerben aktiválható hőszivattyú mérési mód.
 • 60 hűtőközeg adatainak tárolása: a műszer tartalmazza a legtöbb járatos hűtőközeg adatait, így valamennyi hűtőrendszer beszabályozására megfelelő. A hűtőközeg lista a mobil alkalmazáson keresztül, Ön által is frissíthető.
   
+ 1 előny: A műszer lehetőséget nyújt hőmérséklet-kompenzált szivárgás vizsgálatra, valamint automatikus légköri nyomás kompenzációra..

Mobilalkalmazás a könnyebb munkáért: csatlakoztassa okostelefonját, vagy tabletjét a műszerhez

Telepítse az ingyenes applikációt okostelefonjára, vagy tabletjére és használja ki az alkalmazás nyújtotta praktikus funkciókat.
 • Mérési értékek távoli leolvasása: a mérési helyszín adottságaitól függően, akár 20 méter távolságban is láthatja a műszer által mért paramétereket mobileszközén.
 • Mérési értékek grafikus kijelzése: a numerikus megjelenítés mellett, az alkalmazás lehetőséget biztosít a mért értékek grafikus megjelenítésére is, így a különböző paraméterek változása időtengelyen is nyomon követhető.
 • Mérési jegyzőkönyv készítés funkció: az alkalmazás segítségével a mérési eredményekből pdf. formátumú jegyzőkönyv készíthető, amely azonnal e-mail-ben elküldhető. A mobillal készített fotó pedig azonnal beilleszthető a jegyzőkönyvbe.
 • Hűtőközeg lista frissítése: a mobilalkalmazás segítségével a műszerben tárolt hűtőközeg lista egyszerűen frissíthető, és személyre szabható. A műszerben így csak az Ön számára ténylegesen szükséges hűtőközegek lesznek elérhetők.
Az alkalmazás android és IOS készülékekre is letölthető. A telepítést követően a kapcsolat a műszer és a mobileszköz között Bluetooth kapcsolaton keresztül hozható létre.

Digitális szervizcsaptelep: strapabíró, egyszerű és praktikus

A testo 557 műszer 4-utas, robusztus fém szelepblokkjának köszönhetően, még nehéz környezeti feltételek mellett is könnyen és megbízhatóan használható. Az IP 42 védettségű stabil műszerház védelmet biztosít a külső behatások ellen. A mérés ideje alatt, a függesztőhorog gondoskodik a műszer biztos rögzítéséről. A megvilágított kijelző a mérési értékek könnyű leolvashatóságát adja, így még rossz fényviszonyok mellett is dolgozhat a műszerrel.

 

További termékek