Cetelem Online Áruhitel
Testo 549 - Digitális szervizcsaptelep

Testo 549 - Digitális szervizcsaptelep

CIKKSZÁM: WS00208
készletinformáció:
Nincs raktáron
Érdeklődjön az árról!
Ajánlatkérés
kérdése van a termékről?
Termékleírás

Termékleírás

Hűtőberendezések és hőszivattyúk karbantartási vagy szerelési munkálatai során az analóg elosztócsövek használata munka-, és időigényes? A testo 549, egy olyan belépő szintű digitális szervizcsaptelep, ami tökéletes választás lehet ezen analóg műszerek kiváltására. az Ön számára. A 2 utas csaptelep 60 hűtőközeghez használható, így praktikus megoldásokat kínál a mindennapi munkához:
  • Két hőmérséklet-kompenzált nyomásérzékelője biztosítja a magas-, és az alacsonynyomás gyors és pontos mérését, valamint az elpárolgó és kondenzációs hőmérséklet automatikus számítását
  • Két külső hőmérséklet-érzékelő csatlakozó hozzá: a hőmérséklet-érzékelőkhöz csatlakoztatva (opcionális), a digitális szervizcsaptelep a túlhevülést és utóhűtést egyidejűleg és valós időben számítja. Ez azt jelenti, hogy végre elfelejtheti a kézi összehasonlításokat, amelyek növelték a hibaszázalékot. E helyett most a testo 549 használatával gyors, pontos eredményeket érhet el.
  • Hűtőrendszerek szivárgásvizsgálata: a szervizcsapteleppel, rendszerek hőmérséklet-kompenzált szivárgásvizsgálatát végezheti a tömörségség vizsgálat során. Ilyenkor a kezdeti rendszernyomást összehasonlítjuk a mérés végi rendszernyomással, így a különbség (ha van ilyen) azonnal megjeleníthető.
  • Szabványos hűtőközegekhez alkalmazható: a 60 leggyakoribb hűtőközeg adatai a műszerben tárolhatók

A hőmérséklet különbséget a 2 utas szervizcsaptelep mutatja. Az automatikus hőszivattyús üzemmód pedig rendkívül praktikus, hiszen szükségtelenné teszi a hűtőközeg-tömlők átkapcsolását.

Digitális szervizcsaptelep: erős és praktikus


A testo 549 digitális szervizcsaptelep egy robusztus műszer, két utas szelepblokkal, amely 3 csatlakozóból és 3 tömlőtartóból áll. Egyszerűen kezelhető és ellenáll a kíméletlen környezeti feltételeknek is. Erős műszerházának köszönhetően, a készülék teljesen ütés IP 42 védelmi osztálynak megfelelően.  A mérési folyamat során használhatja a műszert felfüggesztve is az akasztónál fogva. A megvilágított kijelzőnek köszönhetően könnyedén elolvashatja a mért értékeket, még sötétben is.
További termékek