Cetelem Online Áruhitel
Testo 480 - Multifunkciós klímatechnikai mérőműszer

Testo 480 - Multifunkciós klímatechnikai mérőműszer

CIKKSZÁM: WS00183
készletinformáció:
Nincs raktáron
Érdeklődjön az árról!
Ajánlatkérés
kérdése van a termékről?
Termékleírás

Termékleírás

A testo 480 multifunkciós klímatechnikai mérőműszer mindenekelőtt pontosságával és gyakorlatorientált kezelésével tűnik ki. Minden klímával kapcsolatos paraméter mérhető, elemezhető és dokumentálható. A klíma- és légtechnikai mérések során, a testo 480 mérőműszer nagyszerű segítség a legtöbb tanácsadó, szakértő, műszaki szolgáltató és szerviztechnikai szakember számára. Az olyan mérési feladatok, mint pl. az irodák vagy lakó-, vagy ipari épületek beltéri levegőminőségét szabályozó berendezésének szabvány szerinti beállítása a testo 480 multifunkciós klímatechnikai mérőműszerrel, gyorsan és hatékonyan elvégezhető, továbbá, a gyártási és feldolgozási folyamatok releváns minőségi paraméterei is megbízhatóan és pontosan mérhetők.
 

A hatályos magyar munkavédelmi törvénynek megfelel

A testo 480 az egyetlen műszer kategóriájában, mely a 3 / 2002. (II. 8.) SzCsM-EüM egészségügyi és munkavédelmi rendeletben leírtakat mérni tudja. A műszer számítja az effektív, és korrigált effektív hőmérsékletet is.

Effektív hőmérséklet: A munkahelyi levegőkörnyezet olyan komplex mutatószáma (klímaindexe), amely az adott hely léghőmérsékletét, a levegő relatív nedvességtartalmát és a légsebességet veszi figyelembe. Jelölése: EH

Korrigált effektív hőmérséklet: A munkahelyi levegőkörnyezet olyan komplex mutatószáma (klímaindexe), amely az effektív hőmérsékleten kívül a hősugárzást is figyelembe veszi. Jelölése: KEH
 

Egyetlen műszer, számos funkció - A testo 480 multifunkciós klímatechnikai mérőműszer, egy igazi géniusz!

A Prandtl- csöves méréshez, a szűrő ellenőrzéshez, illetve a tiszta terek felügyeletéhez szükséges nagypontosságú differenciál nyomásszenzor a műszerbe beépítésre került. A műszerhez számos további, nagy pontosságú érzékelő csatlakoztatható, melyek külön rendelhetők.

A testo 480 multifunkciós klímatechnikai mérőműszerrel kompatibilis érzékelők mérési területei:
 • Légáramlás és térfogatáram (laboratóriumi huzatmérés is)
 • Hőmérséklet
 • Páratartalom
 • Nyomás (nyomáskülönbség és abszolút nyomás)
 • CO2
 • Megvilágítás
 • PMV/PPD
 • Sugárzó hő
 • Turbulencia
 • WBGT index

Határozza meg Ön műszere felszereltségét!

Állítsa össze saját mérési igényei szerint érzékelő készletét, majd bővítse a rendszert később is szabadon, az újabb felmerülő mérési paraméterek szerint!  A külön rendelhető szondák és érzékelők, valamint a további tartozékok, mint például a vezeték nélküli testo gyorsnyomtató, nagyban megkönnyíti munkáját!
 

Csúcstechnológia klíma technikai szakemberek számára

A testo 480 multifunkciós klímatechnikai mérőműszer megkönnyíti mindennapi munkáját, hiszen, az összes klímával kapcsolatos paramétert egyetlen műszerben tudja rögzíteni. A műszer hosszú idejű mérésekre is alkalmas, mivel adattárolója akár 60 millió mért értéket képes menteni.  Sőt, a beépített programok a mérési szabványnak megfelelően vezetik lépésről lépésre mérései során:
 • Beltéri léghőmérséklet hálózat mérése, az EN 12599 előírás szerint
 • Turbulencia fok mérése, az EN 13779 előírás szerint
 • PMV/PPD mérés, az ISO 7730 szabvány szerint
 • WBGT mérés, az ISO 7243, valamint a DIN 33403 szabvány szerint

 

Easy Climate szoftver


A mérési eredményeket USB kábellel közvetlenül PC-re továbbítva, valamint a műszerrel együtt szállított Easy Climate szoftver segítségével nagyon egyszerűen ábrázolhatja, értékelheti és dokumentálhatja. A speciális fejlesztésű jegyzőkönyv szerkesztő révén lehetősége van az anyag testreszabására, továbbá, a külön rendelhető testo gyorsnyomtatóval, szükség esetén ezek a helyszínen történő kinyomtatására.

 

Digitális szondák és intelligens kalibrálási koncepció

Nincs több mérési pontatlanság! A digitális testo szondák bizonyítanak, a precíz mérési eredményekben terén: A kalibrálás során keletkező kalibrálási eltéréseket elmentve, a digitális szondában ezek az eltérések automatikusan kompenzálódnak mérései során, így pedig a mérési hiba nullára redukálódik. Praktikus, hogy a szondák jelzik, amennyiben a testo 480 multifunkciós klímatechnikai mérőműszer soron következő kalibrálása időszerű. Jó tudni, hogy a digitális szondák a műszer nélkül kalibrálhatók, így a mérőműszer használatával nem kell leállnia, folyamatosan dolgozhat vele, míg a szondák kalibrálás alatt vannak.

A testo 480 multifunkciós klímatechnikai mérőműszerbe beépítésre került, egy kimondottan precíz, -100-tól +100 hPa-ig terjedő méréstartománnyal rendelkező nyomáskülönbség érzékelő, valamint, e mellett csatlakoztatható rá három, külön rendelhető digitális szonda és két hőmérsékletérzékelő (K-típusú hőelem) is.

 

További termékek