Cetelem Online Áruhitel
Testo 435-4 -Multifunkciós beltéri levegőminőség mérő

Testo 435-4 -Multifunkciós beltéri levegőminőség mérő

CIKKSZÁM: WS00185
készletinformáció:
Nincs raktáron
Érdeklődjön az árról!
Ajánlatkérés
kérdése van a termékről?
Termékleírás

Termékleírás

A 435-4 Multifunkciós beltéri levegőminőség mérő műszerrel számos különböző mérés elvégezhető. Segítségével képes a szellőztető és légkondicionáló rendszerek vizsgálatára és beállítására, valamint a beltéri levegő minőségének ellenőrzésére. Azokon a funkciókon túl, amit a testo 435-2 “kisebb testvér” tud, a testo 435-4 beépített differenciál nyomás szondájának köszönhetően, Prandtl- csöves mérésre és légszűrők ellenőrzésére használható.


Tudjon meg többet, a testo 435-4 multifunkciós beltéri levegőminőség mérő műszer előnyeiről

A testo 432-4 rendkívül sokoldalú, rengeteg paraméter mérhető vele: levegő hőmérséklet, légsebesség, térfogatáram, páratartalom és megvilágítás is. Ön tudja a legjobban, hogy műszerének mit kell tudnia! Csatlakoztassa mindig a megfelelő érzékelőt!
A közvetlenül csatlakoztatható, vezetékes érzékelőkön túl, a műszerhez, a rádiófrekvenciás modulnak köszönhetően, 3 vezeték nélküli érzékelő is kapcsolható. Mivel a rádiófrekvenciás érzékelők hatótávolsága megszakításmentes térben 20 méter, így gyorsan és könnyen mérhet távolról is, a nehezen, vagy akár meg sem közelíthető helyeken.
A műszer és érzékelőinek és egyéb tartozékainak biztonságos szállítására és tárolására, műszertáska rendelhető.
 

Számos funkció, egyszerű használat

A testo 435-4 Multifunkciós beltéri levegőminőség mérő műszerrel, annak beprogramozása nélkül, gyorsan és hatékonyan dolgozhat.
Az érzékelőtől függő menük, és a választható felhasználói profiloknak köszönhetően, lehetséges az olyan gyakori mérési feladatok gyors elvégzése, mint pl. a csatorna mérés és a beltéri levegőminőség ellenőrzés. A testo 435-4 Multifunkciós beltéri levegőminőség mérő műszer memóriája akár 10.000 mérést is el tud tárolni. A mentett adatok, a műszerrel együtt szállított USB kábellel, laptopra vagy PC-re másolhatók. A szoftverrel gyűjthet, archiválhat és átláthatóan dokumentálhat minden releváns mérési adatot és mérési programot. A speciális mérési protokollok segítségével, az ügyfelek számára áttekinthetően bemutathatók, a csatorna-, a hosszú távú - és a huzathatás mérések eredményei. Sőt, az opcionálisan rendelhető testo gyorsnyomtatóval közvetlenül a helyszínen kinyomtathatja a mérési adatokat.
A testo 453-4 Multifunkciós beltéri levegőminőség mérő műszer, nagyméretű, könnyen leolvasható megvilágított kijelzővel rendelkezik, amely megjeleníti a harmatponttól való távolságot, minimum / maximum és átlagértékekkel együtt. A testo 435-4 Multifunkciós beltéri levegőminőség mérő műszert, a robusztus műszerháza megvédi az ütésektől.
További termékek