Cetelem Online Áruhitel
Testo 435-2-Multifunkciós beltéri levegőminőség mérő

Testo 435-2-Multifunkciós beltéri levegőminőség mérő

CIKKSZÁM: WS00184
készletinformáció:
Nincs raktáron
Érdeklődjön az árról!
Ajánlatkérés
kérdése van a termékről?
Termékleírás

Termékleírás

A testo 435-2 Multifunkciós beltéri levegőminőség mérő műszer alkalmas minden szellőző, és légkondicionáló rendszer ellenőrzéséhez, valamint a beltéri levegő minőségének meghatározásához szükséges mérések elvégzésére.
Szabja egyéni mérési feladataira mérőműszerét, hisz ki tudná Önnél jobban, hogy milyen mérések elvégzésére alkalmas műszerre van szüksége? A testo által kínált, kompatibilis érzékelők széles választékából biztosan megtalálja a megfelelőt! Állítsa össze az Ön számára megfelelő konfigurációt és rendelje meg a műszerrel együtt a szükséges érzékelőket és tartozékokat.

A beltéri levegőminőség ellenőrzéséhez alkalmas csatlakoztatható érzékelők (opcionálisan rendelhetők)

 • IAQ érzékelő, a beltéri levegő minőségének felmérésére: CO2, levegő hőmérséklet, relatív páratartalom és légköri nyomás érzékelővel
 • Komfortérzet érzékelő turbulencia mérésére, segítségével lehetséges az EN 13779 szabványnak megfelelő huzatmérés
 • Glóbusz érzékelő, a sugárzó hő mérésére
 • Fényerősség /lux érzékelő, a megvilágítás mérésre
 • Páratartalom /hőmérséklet érzékelő, a hőérzet vizsgálatához
 • Környezeti CO érzékelő, az épületekben és belső terekben történő méréshez
 • Speciális hőmérséklet érzékelők: merülő /beszúró, levegő-, és felületi hőmérséklet mérő
 • Hőérzet hőmérséklet érzékelők, a HTC érték meghatározására

A szellőző-, és légkondicionáló rendszerek ellenőrzéséhez és beállításához alkalmas csatlakoztatható érzékelők (opcionálisan rendelhetők)

 • Hődrótos érzékelő: beépített hőmérséklet-, és relatív páratartalom mérési funkcióval, a légcsatornában történő légsebesség és térfogatáram mérésére
 • Szárnykerekes légsebesség érzékelő kis átmérővel (Ø 16mm), a légcsatornában történő légsebesség és térfogatáram mérésére
 • Szárnykerekes légsebesség érzékelő nagy átmérővel (Ø 100mm), a légsebesség és térfogatáram mérésére, mely a tányérszelepeken és szellőzőrácsokon történő mérés esetére kiegészíthető a testovent 417 mérőtölcsérrel, vagy a perdületbefúvón történő méréshez légáramlás laminátorral
 • Speciális érzékelők: merülő /beszúró hőmérséklet érzékelő, levegő-, és felületi hőmérséklet mérő
 • Páratartalom /hőmérséklet érzékelő, a légcsatornában történő mérésre
 • Abszolút nyomás érzékelő
A vezetékes érzékelőkön túl, akár három rádiófrekvenciás érzékelő is csatlakoztatható a testo 435-2 Beltéri levegőminőség mérő műszerhez. A vezeték nélküli érzékelők nagyban megkönnyítik munkáját, hiszen nem kell bajlódnia a vezetékekkel, és nem lesznek útban a mérés során. A rádiófrekvenciás érzékelőkkel a hőmérséklet-, és páratartalom mérést, akár 20 méteres távolságból is elvégezheti (megszakításmentes térben értendő).
A készülék és tartozékainak biztonságos szállítására és tárolására, műszertáska külön rendelhető (0516 1035).

Komplex technológia, egyszerű használat

A testo 435-2 Multifunkciós beltéri levegőminőség mérő műszerrel gyorsan, hatékonyan, bonyolult programozás nélkül végezheti el méréseit.
A készülék érzékelőktől függő menüje és a gyakori alkalmazásoknak megfelelő, választható profilok (pl.: csatorna mérés és IAQ mérés) mind-mind együttesen biztosítják a könnyű használhatóságot. A testo 435-2 Multifunkciós beltéri levegőminőség mérő műszer nagyméretű memóriával rendelkezik, amely akár 10.000 érték eltárolására is alkalmas. A műszerrel együtt szállított USB kábel és az ingyenesen letölthető szoftver segítségével, a mért adatok egyszerűen PC-re menthetők, elemezhetők és archiválhatók. A speciális mérési protokollok használatával (csatorna mérés, hosszú távú mérés és turbulencia mérés) látványosan prezentálhatja ügyfelei számára a mért értékeket. A műszerhez rendelhető gyorsnyomtatóval, akár már a helyszínen is nyomtathat jegyzőkönyvként mérési adatokat ügyfelei részére.
A testo 453-2 Multifunkciós beltéri levegőminőség mérő műszer nagyméretű, megvilágított kijelzővel rendelkezik, amely a harmatponttól való távolságot, a minimum/ maximum és az átlagértékeket is megjeleníti. A tartós védőtok megvédi a testo 435-2 Multifunkciós beltéri levegőminőség mérő műszert a külső behatásoktól.
További termékek