Cetelem Online Áruhitel
Testo 420- Zsákos térfogatáram mérő műszer

Testo 420- Zsákos térfogatáram mérő műszer

CIKKSZÁM: WS00198
készletinformáció:
Nincs raktáron
Érdeklődjön az árról!
Ajánlatkérés
kérdése van a termékről?
Termékleírás

Termékleírás

A nagyobb méretű anemosztátokhoz használható testo 420 zsákos térfogatáram mérő műszer lehetővé teszi a gyors és precíz megfelelést a helyiséglevegő minőségre vonatkozó higiéniai irányelveknek és elvárásoknak. Megbízható támogatást ad a HVAC rendszerek térfogatáramának számításához, pl. kórházakban, irodaépületekben vagy középületekben.

Nagyfokú mérési pontosság perdületbefúvók esetén a légáramlás laminátornak köszönhetően


A térfogatáramot gyakran mérik perdületbefúvókon. Az áramlást azonban gyakran helytelenül mérik az ilyenkor létrejövő turbulencia miatt.

A testo 420 zsákos térfogatáram mérő műszerrel viszont jelentősen csökkentheti a mérési hibákat. Az integrált légáramlás laminátor feloldja a turbulenciát és lamináris áramlássá alakítja át. Ezáltal lehetővé teszi a 80 … 3.500 m3/h tartományban a térfogatáram pontos mérését.


Rendkívül könnyű, gyorsan összeállítható zsákos térfogatáram mérő műszer


A zsákos térfogatáram mérő ergonomikus fogantyúval és dönthető kijelzővel rendkívül könnyű, mindössze 2,9 kg a súlya. Ez azt jelenti, hogy a nagy helyiségekben történő, fejmagasság fölött végzett gyakori térfogatáram mérések megbízhatóan és kényelmesen kivitelezhetők. A mérés során, a műszeren lévő nagy gomb biztosítja a mérések könnyű rögzítését.

A mérőzsák mérete 610 x 610 mm. Tartozékként további méretű mérőzsákokat is kínálunk más méretű anemosztátokhoz. Az opcionálisan használható háromlábú állvány nagy segítség a magasan lévő befúvók és elszívók esetén. Akár 4 méterre is kinyitható.

A mérőzsák a tartórudaknak köszönhetően gyorsan és könnyen felállítható. A tartozék szállítókocsi garantálja a biztonságos szállítást.

Helyszíni jegyzőkönyvek készítése és e-mailben elküldése a mobilalkalmazás segítségével


Használja a további praktikus funkciókat és töltse le az ingyenes mobilalkalmazást. Az alkalmazás segítségével olyan mobil eszközök, mint az okostelefonok és tabletek is másodlagos kijelzőként és Bluetooth-on keresztül távirányítóként is használhatók. Ez az állvány használatakor különösen hasznos.

Az alkalmazással valós időben mérhet HVAC rendszereken a start és stop funkcióval és a mérési adatok txt formátumban menthetők. A helyszínen mérési jegyzőkönyvet is készíthet az alkalmazás segítségével. A mérési eredmények, mint pl. a térfogatáram és a légcsereszám, az ügyfél specifikus jegyzőkönyv mintákhoz hozzárendelhetők. A mérések és a jegyzőkönyvek e-mailben elküldhetők. Így jelentős mennyiségű időt takaríthat meg és növelheti a hatékonyságot.


Zsákos térfogatáram mérő kivehető kijelzővel – áttekintés


A HVAC rendszereken használható zsákos térfogatáram mérő műszer kijelzője, dönthető, kivehető, a mért értékek felhasználóbarát módon leolvashatók.

A testo 420 zsákos térfogatáram mérő műszer lehetővé teszi a légsebesség, a térfogatáram, az abszolút nyomás, a hőmérséklet és a relatív páratartalom mérését. Az automatikus nullázás biztosítja a nagy pontosságot alacsony nyomáson.

Minden mért érték könnyen leolvasható a nagyméretű, megvilágítható kijelzőn. Az elemzéshez és a dokumentáláshoz a mérési adatok elmenthetők és a mérési jegyzőkönyvek a helyszínen elkészíthetők a mobilalkalmazás segítségével. A mérési adatok PC-n könnyedén feldolgozhatók, a plug & play funkciónak köszönhetően nem szükséges külön szoftver.

A testo 420 zsákos térfogatáram mérő műszert nem csak a nagyobb méretű anemosztátokon történő térfogatáram mérésére fejlesztették ki. A mérőegység kivehető és légcsatornában történő nyomás, légsebesség és légmennyiség mérésére is használható. Így egy további mérőműszer beszerzése megtakarítható.

Mindössze egy Prandtl csövet kell szilikoncsövek segítségével csatlakoztatni (mindkettő opcionálisan rendelhető) a légcsatornában történő méréshez. Időbeni és pontonkénti átlagképzés. továbbá a kettő kombinációja, a csatorna keresztmetszet egyszerű megadásával van a segítségére a légcsatornában történő mérések során.

 

További termékek