Cetelem Online Áruhitel
Testo 417 Set 2-Szárnykerekes légsebességmérő műszer szett 2

Testo 417 Set 2-Szárnykerekes légsebességmérő műszer szett 2

CIKKSZÁM: WS00201
készletinformáció:
Nincs raktáron
Érdeklődjön az árról!
Ajánlatkérés
kérdése van a termékről?
Termékleírás

Termékleírás

Az anemosztátok helyes légsebesség mérése és a térfogatáram helyes számítása kihívást jelenthet, mivel a kialakuló turbulencia és a különböző áramlási irányok megnehezítik a mérést.

A testo 417 Szárnykerekes légsebességmérő műszer, és a testovent 417 mérőtölcsér tökéletes támogatást ad a szellőzőrácsokon és a tányérszelepeken végzett mérésekhez, mivel biztosítják a befújt és elszívott levegő pontos mérését, pl. lakóterek szabályozott szellőztetése esetén.

Miért érdemes a testo 417 Szárnykerekes légsebesség mérő műszer szett 2-vel dolgoznia?

A testo 417 Szárnykerekes légsebességmérő műszer beépített 100 mm-es szárnykerekes érzékelővel rendelkezik, mely méri a légsebességet, a térfogatáramot és a levegő hőmérsékletét is. A szett tartozéka két mérőtölcsér, melyek segítségével lehetővé válik a szellőzőrácsokon történő precíz térfogatáram mérés. A műszer, a számított térfogatáram, valamint a levegő hőmérsékletének értékeit, közvetlenül a kijelzőn jeleníti meg.

Az áramlás irányát (pl. befújt vagy elszívott levegőét) a kijelzőről olvashatja le, továbbá, időbeni és pontonkénti átlagképzés is lehetséges térfogatáram és légsebesség mérésének alkalmával. A testo 417 Szárnykerekes légsebességmérő műszer a minimum /maximum értékeket megjeleníti, valamint a Hold funkciónak köszönhetően, az aktuális mérési értékeket kimerevíti a könnyebb leolvasás érdekében.  A megvilágított kijelző segítségével sötétben vagy rosszabb látási viszonyok mellett is végezhet méréseket.

Tányérszelepeken és szellőzőrácsokon történő mérés tartozékai egy szettben

Egyszerűen csak csatlakoztassa a testovent 417 mérőtölcsért, ha szellőzőrácsokon vagy tányérszelepen kívánna mérni. Állítsa be a műszerben a mérőtölcsér alkalmazását, és már kezdheti is a mérést!

A Testovent 417 légáramlás laminátor tányérszelepek a térfogatáram mérésére is használható. A hatalmas turbulencia és légörvények ellenére, a mérőtölcsérekkel és a laminátorral együtt használt testo 417 Szárnykerekes légsebességmérő lenyűgözően nagy pontosságú adatokat szolgáltat.

A csomag tartalmazza a testo 417 Szárnykerekes légsebességmérő műszert és a két darabból álló testovent 417 mérőtölcsér szettet, ami egy tányérszelepekhez (átmérő: 200 mm) és egy szellőzőrácsokhoz (330 x 330 mm) alkalmas tölcsért foglal magába. A szett része egy hordtáska, melyben a mérést követően biztonságosan tárolhatja vagy szállíthatja a mérőtölcséreket.
 
További termékek