Cetelem Online Áruhitel
Testo 416 - Szárnykerekes légsebességmérő műszer

Testo 416 - Szárnykerekes légsebességmérő műszer

CIKKSZÁM: WS00187
készletinformáció:
Nincs raktáron
Érdeklődjön az árról!
Ajánlatkérés
kérdése van a termékről?
Termékleírás

Termékleírás

A testo 416 Szárnykerekes légsebességmérő műszerrel gyorsan és megbízhatóan mérhet légsebességet, a mért értékek pedig könnyen leolvashatóak a megvilágított kijelzőről.

A beépített teleszkópos érzékelő, maximum 890 mm hosszúságúra kihúzható teleszkópjának és a 16 mm átmérőjű érzékelő fejének köszönhetően, a műszer ideálissá a légcsatornában történő légsebesség és térfogatáram mérésre.

A térfogatáram számításához egyszerűen csak be kell táplálnia a műszerbe a légcsatorna keresztmetszetének a felületi méreteit. Amennyiben a térfogatáram átlagára is kíváncsi, úgy az időbeni és a pontonkénti átlagképzés segítségével azt is meg tudja jeleníteni a kijelzőn. A testo 416 Hold funkciója segítségével kimerevíthetők a legutolsó mért értékek, továbbá, csupán egy gombnyomással, a minimum / maximum értékek is megjeleníthetők.


További rendelhető tartozékok

A műszer praktikus kiegészítője lehet a tárolásra, szállításra alkalmas műszertáska, míg a TopSafe védőtoknak köszönhetően biztonságban tudhatja műszerét az ütéstől, víztől és egyéb szennyeződésekkel szemben.
További termékek