Cetelem Online Áruhitel
Testo 410-2-Szárnykerekes légsebességmérő

Testo 410-2-Szárnykerekes légsebességmérő

CIKKSZÁM: WS00202
készletinformáció:
Nincs raktáron
Érdeklődjön az árról!
Ajánlatkérés
kérdése van a termékről?
Termékleírás

Termékleírás

A testo 410-2 szárnykerekes légsebességmérő kézre álló alakjával rendkívül praktikus segítség, a szellőzőnyílásokon és a külső térben végzett ellenőrző méréseknél. A fixen beépített (40 mm átmérőjű) szárnykerékkel már alacsony légsebesség is mérhető, a 0,4 m/s-től 20 m/s-ig tartományban.

A légsebességmérő műszer a levegő minőségének ellenőrzéséhez alkalmas, hosszú ideig stabil páraérzékelővel van felszerelve. A műszerhez tartozó, -10…+50 °C méréstartományú NTC hőmérséklet érzékelővel megbízhatóan mérhető a levegő hőmérséklete és páratartalma is. A testo 410-2 gombnyomásra jelzi ki, a harmatponti és Wetbulb hőmérséklet, valamint a Beaufort szélerősség mellett, a hőérzet szerinti hőmérsékletet is. Ez utóbbi az a hőmérséklet, melyet az ember a szél okozta lehűlés miatt érzékel.

A légsebességmérő műszer praktikus tartozékokat és hasznos funkciókat kínál


A szárnykerekes légsebességmérő műszer védőfedéllel van ellátva, mely biztos védelmet nyújt, mikor a testo 410-2 épp nincs használatban. A beépített csuklópánt használata megakadályozza, hogy a szárnykerekes légsebességmérő műszer mérés során leessen.

A légsebbeség mérő műszer hasznos funkciói:
  • Egypontos átlag számítás, az átlag légsebesség kiszámítására (például szellőző rácsok, levegőkimenetek esetén)
  • Hold funkció: lehetővé teszi, hogy a jelenlegi mérési adatok összekapcsolhatóak legyenek, és így, a légsebesség, páratartalom és a levegő hőmérséklete összehasonlítható legyen egymással.
  • Mimimum / maximum értékek: megjelenítik az utolsó reset vagy kikapcsolás óta mért legkisebb és legnagyobb mért értékeket.
  • Megvilágított kijelző: a mért értékek könnyen és gyorsan leolvashatók, még rossz látási viszonyok esetén is.
  • Választható mértékegységek: levegő sebesség:: m / s , km / h , FPM , mph , kts és Beaufort; levegő hőmérséklete: ° C , ° F , valamint hőérzet; páratartalom (relatív páratartalom, nedves és harmatponti)
További termékek