Cetelem Online Áruhitel
Testo 405- Hődrótos légsebességmérő

Testo 405- Hődrótos légsebességmérő

CIKKSZÁM: WS00188
készletinformáció:
Nincs raktáron
Érdeklődjön az árról!
Ajánlatkérés
kérdése van a termékről?
Termékleírás

Termékleírás

Önnek, mint szakembernek, a légcsatornában vagy a zárt helyiségekben végzett gyors ellenőrző mérésekhez a testo 405 hődrótos légsebességmérő műszerre van szüksége! A rögzített teleszkóppal rendelkező légsebességmérő lehetővé teszi a légsebesség, a térfogatáram és a levegő hőmérsékletének mérését. Az áramlás méréstartománya 0…10 m/s, a térfogatáramot 99 990 m3/h értékig számítja.

A 300 mm-ig kihúzható teleszkópja révén a légsebességmérő különösen alkalmas a légcsatornában az áramlások mérésére. A mért értékek kényelmesen leolvashatóak a megvilágított kijelzőnek és a hajlítható csuklónak köszönhetően. A gyakorlati használat során nagy előnyt jelent a műszertartó kúp, mellyel az érzékelő teleszkópját a légcsatornába illesztve lehet elhelyezni, így nyerve pontos mérési értéket.

A testo 405 Hődrótos légsebességmérő rendkívül pontosan mér a 0…2 m/s méréstartományban, ezáltal a különböző helyiségekben a légsebesség méréséhez is jól használható. Az alacsony légsebesség - mint például a nem jól záródó ablakokon –gyorsan beazonosítható és a műszerrel pontosan mérhető.

Beépített szenzorvédelem: A használaton kívüli testo 405 Hődrótos légsebességmérő áramlásmérő érzékelőjét az elfordítható védőkupak megvédi a mechanikus sérülésektől.
További termékek