Cetelem Online Áruhitel
Testo 316.4.1 Hűtőközeg szivárgáskereső (1. szett)

Testo 316.4.1 Hűtőközeg szivárgáskereső (1. szett)

CIKKSZÁM: WS00206
készletinformáció:
Nincs raktáron
Érdeklődjön az árról!
Ajánlatkérés
kérdése van a termékről?
Termékleírás

Termékleírás

A hűtőrendszer szivárgása nagyon komoly következményekkel jár: a szükséges hűtési kapacitás csökken, és legrosszabb esetben akár a rendszer is károsodhat, környezeti károkat okozhat, ezzel együtt felesleges költségeket generálva ügyfeleinek. Ezért is fontos, hogy a még a legkisebb szivárgást is gyorsan és megbízhatóan ismerje fel - testo 316-4 hűtőközeg szivárgásérzékelő használatával.
 

A testo 316-4 hűtőközeg szivárgáskereső előnyei (1.szett)

  • Egy igazi mindenes a szivárgásérzékeléshez: a testo 316-4 hűtőközeg szivárgásérzékelő (1. szett) minden gyakran használatos hűtőközeg gyors és megbízható szivárgásérzékelője
  • Praktikus érzékelő technológia: az állandó érzékelő felügyeletnek hála, a meghibásodásokról vagy szennyeződésekről a kijelzőn megjelenő figyelmeztetés azonnal tájékoztat. Szennyeződés esetén, a szivárgásérzékelő könnyen letisztítható, és így szinte azonnal újra használatra kész. A hajlítható érzékelő szár lehetővé teszi, hogy a csővezetékhez vagy a mérési helyhez közel helyezze el az érzékelőt.
  • Nagy érzékenység: nagyon nagy érzékenységű ˂3g, mely megfelel az EN 14624 előírásnak. Ennek köszönhetően, a szivárgásérzékelő még a legkisebb szivárgást is felismeri. A vonszolt mutató jelzi a szivárgási maximum értéket, így könnyen beazonosítható a szivárgás forrása.
  • Megbízható riasztási funkciók: akusztikus riasztás jelzi, hogy szivárgást észlelt, ekkor a kijelző zöldről pirosra vált. A szettben lévő fülhallgató lehetővé teszik a testo 316-4 szivárgásérzékelő hangos környezetben történő használatát is.

 

További termékek