Cetelem Online Áruhitel
LG DELUXE DC18RQ

LG DELUXE DC18RQ

CIKKSZÁM: WS00250
készletinformáció:
Raktáron
173 990Ft
INGYENES SZÁLLÍTÁS
kérdése van a termékről?
Termékleírás
 • Klasszikus stílusa és modern vonalai mellett, az LG ARTCOOL típusú terméke a legátfogóbb légkondicionálási megoldást nyújtja páratlan kivitelben.

  Stílusos ARTCOOL dizájn

  Az LG Artcool légkondicionáló minimalista és egyszerű stílusának köszönhetően harmonizál otthona belső megjelenésével. A termék elülső oldalán található tükröző üveg visszaveri a környezet képét, ezzel kiemeli otthona belső megjelenését és egységét, és az üvegfelület látható szilárdsága révén időtlen szépséget sugároz.

   

  Energiatakarékosság és gyors hűtés

  Az inverteres kompresszor a kívánt hőmérséklet fenntartása érdekében folyamatosan szabályozza a kompresszor fordulatszámát. Az energiatakarékos üzemű frekvenciaszabályzással működő inverteres kompresszor emellett több energiát takarít meg, mint a hagyományos kompresszorok.  

  Ionizátor

  Több mint 3 millió ion gondoskodik nem csupán a légkondicionálón átáramló levegő sterilizálásáról, hanem a készülék körüli káros anyagok és kellemetlen szagok kiküszöböléséről is. Az ionizátor bizonyítottan 60 percen belül sterilizálja a letapadó baktériumok több mint 99%-át.  

  SmartThinq

  Wi-Fi funkcióval ellátott eszközök, valamint az LG exkluzív vezérlőalkalmazása segítségével bármikor, bárhonnan elérheti légkondicionálóját.  

  Alacsony zajszint

  Az LG egyedülálló ferde ventilátorának és inverteres kompresszorának köszönhetően az LG légkondicionálók alacsony zajszint mellett működnek, ami kiküszöböli a felesleges zajt, és zökkenőmentes működést tesz lehetővé.  

  Aktív energiaszabályozás

  Az aktív energiaszabályozásnak köszönhetően helyzettől függően megválaszthatja az energiafogyasztás szintjét. Élvezze a hűvös, kényelmes környezetet, miközben energiát takaríthat meg.  

  Jet Cool

  A levegőkimenet optimalizált kialakítása erőteljesebb légáramot eredményez, így a helyiség gyorsabban lehűthető.  

  Automatikus tisztítás

  A teljeskörű automatikus tisztítás funkció megakadályozza a baktériumok felhalmozódását és a penész kialakulását a hőcserélőn, ezáltal kellemesebb környezetet biztosít a felhasználó számára.  

  Függőleges, 6 fokozatú zsalu

  A felhasználók 6 előre beállított pozíció közül választhatják ki a zsalu irányát, s így pontosan a kívánt irányba terelhetik a légáramlatot.  

  4 irányú legyezőfunkció

  Az LG légkondicionálók a helyiség minden sarkába eljutatják a hűvös levegőt. A 4 irányú legyezőfunkciónak köszönhetően a készülék gyorsan és hatékonyan fújja a levegőt a különböző irányokba.  

  KETTŐS védőszűrő

  A KETTŐS védőszűrő megfogja a 10㎛-nél nagyobb porszemeket.
Hűtőteljesítmény 5.0 kW
Fűtőteljesítmény 6.0 kW
Multi/Mono Multi
Beltéri egységek száma a rendszerben 1
Hangteljesítmény szint 19/24/35/40 dB(A)
SEER 7,6 W/W
SCOP 4,6 W/W
Légszállítás 210/330/540/660/780 m3/h
Beltéri méretek 837x308x189 mm
További termékek