Cetelem Online Áruhitel
LG ARTCOOL GALLERY A09FR

LG ARTCOOL GALLERY A09FR

CIKKSZÁM: WS00299
készletinformáció:
Raktáron
473 710Ft
INGYENES SZÁLLÍTÁS
kérdése van a termékről?
Termékleírás

Jet Cool (gyors hűtés)

Az LG légkondicionálói optimalizált, gyors légáramot biztosítanak, mely gyorsabban hűti le a szobákat és minden irányban egyenletesen szállít hűs levegőt. A kifújt levegő hőmérsékletét 18°C-ra csökkenti 30 percre mindössze egy kattintással.

Háromirányú légterelés

A háromirányú légterelés gyorsan és hatékonyan osztja el a hideg levegőt a szobában.

Gyors fűtés

Az LG lakossági légkondicionálói fűtési igényeit is kielégítik, alacsonyabb energiafogyasztás mellett. Nagyobb teret fűtenek be, rövidebb idő alatt, így meleg és kényelmes környezetet biztosítanak az élethez.

Kettős védelmet nyújtó szűrő

A kettős védelmet nyújtó szűrő magához vonzza és összegyűjti a mikroport és a baktériumokat Mi is az kettős védelmet nyújtó szűrő? A kettős védőszűrőn megtapadnak a 10 μm-nél nagyobb porrészecskék így ez a finom részecskék és baktériumok elleni védelem “frontvonalát” képezi.

Automatikus tisztítás

A klímaberendezés belső terének tisztántartása a hőcserélő szárításával, majd a belsőtér ismételt fertőtlenítésével történik. A normál légárammal tisztítja a szűrőt .  Az átfogó, automatikus tisztítófunkció biztosítja a baktériumok és penész letelepedésének megelőzését a hőcserélőn.

Gyors és egyszerű telepítés

Az LG légkondicionálóit az könnyű és hatékony beépítésre alakítottuk ki, így rövidebb idő alatt több egység szerelhető fel.

Hűtőteljesítmény 2.0 kW
Fűtőteljesítmény 3.0 kW
Energiaosztály A/A
Multi/Mono Mono
Beltéri egységek száma a rendszerben 1
SEER 5,30
SCOP 3,80
Garanciális időszak 3
További termékek